Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programımızın ara değerlendirmesi için üniversitemize ziyarete gelen Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) değerlendirme takımı heyeti ofisimizi ziyaret etmiştir. Koordinatörümüz Prof. Dr. Bilal YILMAZ tarafından üniversitemiz genelinde başarılı bir şekilde yürütülen kurumsal ve program düzeyindeki akreditasyon çalışmaları hakkında bilgi vermiştir.
- Hakkımızda
- Dokümanlar
- Raporlar
- YÖKAK Raporlar
- Kurumsal Raporlar
- İç Değerlendirme Raporları
- 2023 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu
- 2022 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu
- 2021 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu
- 2020 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu
- 2020 Yılı Uzaktan Eğitimde Kalite Güvencesi Ek Raporu
- 2019 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu
- 2018 Kurum İç Değerlendirme Raporu
- 2017 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu
- 2016 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu
- 2015 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu
- Dış Değerlendirme Raporları
- Kalite Eylem Planı
- Kalite El Kitabı
- Anket Sonuç Raporları
- Stratejik Plan İzleme Raporları
- Kurum Performans Göstergeleri
- Akreditasyon
- Stratejik Planlar
- İletişim
- ATAUNİ